Over de schrijver

Wie is de schrijver?
De schrijver luistert naar de naam Bas. Ofwel Bas Ketz. Ik ben geboren in 1984 en woon in de Achterhoek, Gelderland, Nederland. Al sinds 2018 schrijf ik en nu, na zo ’n vijf jaar wil ik mijn schrijven uitbreiden met een verhalenserie die hopelijk oneindig wordt. Daarbij vind ik het leuk om te illustreren en in combinatie met ‘besnaard’ lijkt me het erg mooi om dit ook hierin te verwerken. Ik heb ervoor gekozen om na een mislukte poging van een sprookje te schrijven nu voor een gevoelig, serieus en soms grappig ‘besnaard’ te gaan omdat ik me daar meer in thuis voel dan ‘de groene bengels’ waar ik eerder mee bezig was. De verhalen kunnen dus heftig zijn, spannend maar ook leuk. Een combinatie tussen feelgood en drama is het beste wat ik hierover kan zeggen, denk ik.

Zelf bedacht persoon en het doel van ‘Besnaard’
Pieter is een persoon bedacht door mezelf. Het gaat dus niet om iemand die ├ęcht bestaat. Ook is het niet de bedoeling om mijn hele verleden precies in de verhalen te laten voorkomen, daarvoor kun je terecht op mijn andere website waar ‘van de kaart geveegd’ is te lezen. Klik daarvoor hier! In mijn biografie op mijn andere website ‘Bas schrijft‘ lees je mijn waargebeurd verhaal over pesten en de daaropvolgende epilepsie en al mijn andere artikelen. Schrijven is een leuke bezigheid vind ikzelf om mijn ‘accu weer op te laden’ en mijn fantasie ‘een beetje te laten leven’. Het hoeft niet alleen leuk en simpel te zijn, maar een ├ęcht verhaal scoort ook met spanning en serieuzere, heftige dingen die mensen aan het nadenken zet.

Voor wie?
‘Besnaard’ is er voor iedereen. Alleen voor te jonge kinderen kan dit soms erg heftig zijn. Het gaat over dingen die in elk leven kunnen voorkomen en mocht je zelf met problemen zitten dan raad ik je aan om hulp te zoeken bij een specialist. Ik wens je heel veel plezier bij het lezen van de verhalen van Pieter in ‘besnaard’ en als je wat kwijt wil qua reactie dan kun je me altijd een bericht sturen via het mailformulier of social media.