Nieuwsberichten en updates

*Vanwege een korte pauze worden er tot oktober geen nieuwe podcasts opgenomen en bijhorende teksten geschreven…

17-6-2023
Bedenken ‘Besnaard’
Na een ‘flop’ van de Groene Bengels is de schrijver op het idee gekomen om een betere verhalenserie te bedenken die beter bij hem past. Daarom is de verhalenserie ‘de Groene Bengels’ nooit van de grond gekomen en met deze ‘kleine correctie’ hoopt de schrijver een krachtigere boodschap af te geven. Maar… natuurlijk ook zoals bij vele podcasts, entertainment. Op 17 juni dit jaar ben ik begonnen met de technische details te realiseren zodat de website kan draaien en tegelijkertijd is begonnen (met mate) om een logo en andere grafische onderdelen te ontwerpen. Niet te vergeten, en misschien wel het aller belangrijkste, het bedenken van het verhaal en de teksten voorop de website.

7-7-2023
Social media
Het Facebookkanaal of anders gezegd ‘de pagina’ van ‘Besnaard’ is aangemaakt. Vriendenwerving is hiermee gelijk gestart en de boodschap ‘wees welkom!’ geldt nog steeds!

14-8-2023
Opnemen podcasts
Er is begonnen met de opnames van de ‘introductiepodcasts’ en waarop Pieter zich voorstelt door zijn heden en verleden uit te leggen. (door de schrijver) Dit na een aantal tips omdat podcasts steeds populairder beginnen te worden. De podcasts zijn te vinden via deze website, maar ook op Spotify. Zoek naar ‘besnaard’ en je kunt meteen beginnen met volgen!

31-8-2023
Laatste voorbereidingen voor lancering
Een paar goede woordjes doen op social media en niet te vergeten, de laatste voorbereidingen voor de website zodat door middel van een paar muisklikken op 1 September de stekker er officieel in kan!

1-9-2023
Website online
Na ontwerpen, voorbereiden en opnemen van podcasts is na twee maanden ‘Besnaard’ officieel online gekomen. Momenteel zijn de podcasts alleen nog via Spotify te beluisteren, maar er wordt gewerkt om de ‘Besnaard’ podcast ook via andere platforms te publiceren. Alles is met volle aandacht en precisie gecontroleerd op fouten. Mocht er toch een foutje zijn? Mail dan naar info@besnaard.nl

1-9-2023
Podcast aflevering 3
De derde aflevering is online gekomen genaamd ‘Pietertje’ en dit is tevens de eerste publicatie van de verhalenserie.

1-9-2023
Elke week een nieuw verhaal
Er komt elke week (op donderdag) een nieuw verhaal online met podcast.
Tussendoor zullen er wel ‘extraatjes’ of ‘nieuwtjes’ verschijnen, maar het schrijven en het opnemen van een verhaal neemt wel wat meer tijd in beslag! Voor sommige feestdagen worden er extra podcasts opgenomen en verhalen geschreven.

6-9-2023
Podcast aflevering 4
De vierde podcast staat online genaamd ‘gevangen’. Iets vroeger dan donderdag, maar dit vanwege omstandigheden 😉

14-9-2023
Podcast aflevering 5
De vijfde podcast staat online en deze heet ‘Paula’. Pieter werkt bij de kaasboerderij en zijn oog valt voor een collega. Ze heet Paula, maar kan hij haar wel wat bieden omdat hij een minderwaardigheidscomplex heeft? Hij is toch niets waard? Dat zijn de leugens van de pesters!